Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
Συμμετοχή της Β.Ι. Αλμπάνης στο συνέδριο IT Directors Forum 2012
20 Σεπτεμβρίου 2012
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε. θα είναι χορηγός στο συνέδριο “IT Directors Forum ‘12” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ’12 στο Athenaeum Intercontinental. Το μοναδικό συνέδριο - σημείο αναφοράς των Διευθυντών Πληροφορικής, αφοσιωμένο στην εναρμόνιση της Πληροφορικής με το business και τη συμβολή και αξία της Πληροφορικής στην επιχειρησιακή καινοτομία. Η θεματολογία του συνεδρίου αφορά τους Διευθυντές και στελέχη Πληροφορικής & Οργάνωσης στην Ελλάδα που επιθυμούν να λάβουν χρηστικές γνώσεις ως προς το πώς μπορούν να:
  • αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις προς όφελος της εταιρείας τους,
  • καινοτομήσουν μέσω της τεχνολογίας,
  • καταστήσουν την επιχείρησή τους ανταγωνιστική ακόμα και σε «εχθρικό» περιβάλλον
  • γίνουν πρωτοπόροι, συμβάλλοντας ενεργά στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος
  • καταστούν «παράγοντες αλλαγής» και ηγέτες, ακόμα και με περιορισμένο budget
Με εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας, καινοτομίας και στρατηγικής παράδοσης αξίας, ο Aneesh Chopra, θα επιδείξει με σαφήνεια τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να διαδώσει την καινοτομία, να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και να λύσει διαιωνίζοντα προβλήματα οργανισμών και επιχειρήσεων.
Μαζί με τον Aneesh Chopra, στο συνέδριο θα παρακαθίσουν on stage στη συνέχεια διακεκριμένοι Chief Information Officers από επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε μια συζήτηση που στόχο έχει να αναδείξει τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και να δώσουν την ευκαιρία στον Chopra να μοιραστεί πιο πρακτικά ζητήματα μέσα από τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει.
Μεγάλο μέρος του συνεδρίου επίσης θα αφιερωθεί σε παρουσιάσεις και συζητήσεις μεταξύ της κοινότητας των CIO στην Ελλάδα, με στόχο να αποτυπωθούν οι σημερινές προκλήσεις και να δοθούν απαντήσεις και λύσεις για την πορεία και το ρόλο τους μέσα στην επιχείρηση.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα