Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
Εκμεταλλευτείτε την μοναδική μας προσφορά και αναβαθμίστε σήμερα το λογισμικό σας στην τελευταία έκδοση BarTender 2016
(BarTender 2016)
(What is New in BarTender 2016)
(BarTender 2016 Brochure)
Η έκδοση BarTender 9.4 θα σταματήσει να αναβαθμίζεται την 1η Ιουνίου 2016. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη η τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη έκδοση.

Eιδική προσφορά για χρήστες BarTender έκδοσης 9.4
Εκμεταλλευτείτε την μοναδική μας προσφορά και αναβαθμίστε το λογισμικό σας στην τελευταία έκδοση BarTender 2016. Αν η αναβάθμιση γίνει πρίν την 1η Ιουνίου 2016 με σύμβαση συντήρησης διάρκειας ενός έτους, κερδίζετε επέκταση της τεχνικής υποστήριξης για την έκδοση 9.4 έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Αυτή η επέκταση τεχνικής υποστήριξης στην έκδοση 9.4 θα σας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να κάνετε εκτεταμένες δοκιμές στο νέο λογισμικό BarTender 2016 πριν την εφαρμογή του.

Προτερήματα BarTender 2016
Το BarTender 2016 είναι μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες στην ιστορία του προϊόντος, παρέχοντας νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που καθιστούν ευκολότερη από ποτέ την διαχείριση των εργασιών σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BarTender 2016, διαβάστε εδώ

Αναβάθμιση σε BarTender 2016
Το BarTender 2016 περιλαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις και αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου που συνεργάζεται με τις υπόλοιπες επιχειρηματικές εφαρμογές. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις βέλτιστες πρακτικές που υπαγορεύουν δοκιμές του BarTender 2016 σε ένα offline περιβάλλον πριν την υλοποίηση επιχειρησιακών εργασιών σε περιβάλλον παραγωγής.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα