Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Εφαρμογές
Δημοσκόπησεις
Ποιά τεχνολογία πιστεύετε ότι βοηθάει περισσότερο στην διαχείριση των αποθηκών
Barcode Scanning
RFID
Voice Picking
Mobility
Wireless LAN
Καμία
Δεν γνωρίζω
Case study για τα καταστήματα BSB
Η BSB ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή και την εμπορία γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της γυναικείας μόδας με 100 επώνυμα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 200 multi brand καταστήματα όπου διατίθεται η μάρκα.
Η BSB, πιστή στον εξαγωγικό της προσανατολισμό, επενδύει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξή της στις αγορές του εξωτερικού και σήμερα έχει παρουσία σε 12 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Μεγ. Βρετανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Λίβανο, Κύπρο, Αρμενία, Αλβανία, Αίγυπτος, Μολδαβία). Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο των αξεσουάρ, των υποδημάτων, των εσωρούχων και των μαγιό, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό προφίλ.

Το πρόβλημα
H ΒSB έχει υιοθετήσει σύγχρονα συστήματα Logistics που εξασφαλίζουν τη μείωση του κόστους και την αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι συχνές όμως αλλαγές στις τιμές των προϊόντων της, λόγω εκπτώσεων αλλά και λόγω ανταγωνιστικών προσφορών, αποτελούσαν μια χρονοβόρo διαδικασία, όχι εύκολα εφικτή με το υπάρχον σύστημα. H BSB χρειαζόταν άμεση απόκριση στη δραστηριότητα των ανταγωνιστών της με μία νέα, εύκολη, ασφαλή και παραγωγική διαδικασία εφαρμογής τιμών στα προϊόντα της.

Η λύση
Η συνεργασία της BSB με την εταιρία Β.Ι. Αλμπάνης έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτεραιότητες μιας τέτοιας επιχείρησης, η Β.Ι. Αλμπάνης πρότεινε και υιοθετήθηκε η χρήση ασύρματων τερματικών Zebra MC70/75 series σε συνεργασία με φορητούς θερμικούς εκτυπωτές ετικετών Citizen CMP30, και μαζί η πρωτοποριακή εφαρμογή Απόθεμα, που ανασχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της BSB από την Β.Ι. Αλμπάνης. Έτσι πλέον κατά την διαδικασία παραλαβής των εμπορευμάτων γίνεται αυτόματα εκτύπωση νέων ετικετών τιμών με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου αλλά και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.
Όπως μας ανέφερε o κ. Θωμάς Σπυριδάκης, διευθυντής μηχανογράφησης της εταιρίας BSB, μέσω της χρήσης του συστήματος της Β.Ι. Αλμπάνης μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα εμπορεύματα μας σε όλες τις διαδικασίες των αποθηκών μας, όπως παραλαβές και διακίνηση, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για να βρεθούν τα προϊόντα μας από την αποθήκη στα ράφια των καταστημάτων με τις σωστές τιμές.
Χαρακτηριστικά [None]

Με την προμήθεια Η/Υ χειρός και αντίστοιχου λογισμικού, οι πωλήσεις...

Η εταιρεία JUMBO
Η JUMBO είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής...
Η εταιρεία Coty Prestige Hellas
Η Coty Prestige Hellas είναι Joint Ventrure του Ομίλου Notos Com. Με ήδη 10 χρόνια παρουσίας...
Τα καταστήματα METRO cash & carry είναι η αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο cash & carry και με παρουσία 35 χρόνων στην ελληνική αγορά. Με 42 σημεία πώλησης και χώρους 1.500-3.000τμ, αποτελούν την αλυσίδα με...
Εξοικονόμηση χρόνου, ταχύτητα εξυπηρέτησης, αύξηση αποδοτικότητας...
Μια κεντρική αποθήκη υψηλής έντασης εργασίας και μια σειρά μικρότερων...
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα