Chapter 4
Enterprise Mobility Solutions
Αναζήτηση:
Υπηρεσίες
Δημοσκόπησεις
Υφιστάμενες Τεχνολογίες & Καινοτομία: Τα 2 συστατικά της επιτυχίας
Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια τους
Σημαντική
Ασήμαντη
Δεν γνωρίζω
Υποστήριξη & επισκευή εξοπλισμού
(Repair & Support)
(The Benefits of Εxtending your service contract)
Στη Β.Ι. Αλμπάνης λειτουργεί επισκευαστικό κέντρο το οποίο παρέχει την δυνατότητα επισκευής σε πολλούς τύπους και κατηγορίες Auto-ID εξοπλισμού όπως φορητά τερματικά, αναγνώστες και εκτυπωτές γραμμωτού κώδικα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η πρόσθετη παροχή υποστήριξης σε επισκευαστικό επίπεδο είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε λύση διότι ενισχύει την απόδοση και την βιωσιμότητά της επένδυσης που έχετε κάνει.
Λόγω του γεγονότος πως διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς μπορούμε να επιδιορθώσουμε (σε επίπεδο πλακέτας) ή να ανακατασκευάσουμε πλήρως τον εξοπλισμό σας (αλλαγή πλαστικών τμημάτων, πληκτρολογίων και όλων των φθαρμένων ή ελαττωματικών εξαρτημάτων κ.α) δίνοντας του ζωή για αρκετά χρόνια χρήσης. Με αυτήν τη λύση αποφεύγετε την αναγκαστική αγορά νέου εξοπλισμού αποφεύγοντας συγχρόνως ένα υψηλό κόστος για την επιχείρησή σας.
Οι τεχνικοί μας θα κάνουν διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων του φορητού τερματικού, του barcode scanner ή του barcode εκτυπωτή σας, από την εγκατάσταση του σωστού λογισμικού μέχρι την προσαρμογή των ρυθμίσεων ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Στην περίπτωση επισκευής του εξοπλισμού σας στην Β.Ι. Αλμπάνης υπάρχουν πρόσθετα οφέλη.
Συγκεκριμένα:
 • Ταχύτατη επισκευή όταν η επισκευή γίνεται στην Ελλάδα
 • Δυνατότητα αποστολής του εξοπλισμού σας στο επισκευαστικό κέντρο του κατασκευαστή αν κριθεί απαραίτητο.
 • Οι χαμηλότερες τιμές σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες
 • Πολλές βλάβες διορθώνονται σε επίπεδο πλακέτας κάνοντας ακόμα πιο ανταγωνιστικό το κόστος επισκευής τους
 • Πλήρης ανακατασκευή του εξοπλισμού.
 • Πρόσθετες δωρεάν παροχές όπως έλεγχος καλής λειτουργίας, συντήρηση, καθαρισμός εξοπλισμού κ.α.
 • Εγκατάσταση, ρύθμιση και προσαρμογή εκτυπωτή στο δίκτυο των υπολογιστών σας.
 • Ταχύτατη επιστροφή εξοπλισμού στον πελάτη. 
Υποστήριξη από την αγορά με πλήρη κάλυψη
Θέτει νέα επίπεδα στην εξυπηρέτηση
Κάθε μέρα, βασίζεστε σε φορητούς υπολογιστές για την αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική λειτουργία της επιχείρησής σας. Τώρα, μπορείτε να προστατεύσετε τους φορητούς σας υπολογιστές από αθέμιτη βλάβη, φυσιολογική φθορά και πολλές άλλες απειλές χάρη σε μία από τις πληρέστερες υπηρεσίες που προσφέρονται σήμερα - Υποστήριξη από την αγορά με πλήρη κάλυψη.
Αυτή η μοναδική προσφορά εξασφαλίζει ασύγκριτη κάλυψη στη σωστή τιμή παρέχοντας εκτεταμένες υπηρεσίες σε χαμηλότερο ετήσιο κόστος. Βασιστείτε στην υποστήριξη από την αγορά με πλήρη κάλυψη για μέγιστη λειτουργικότητα και προστασία της επένδυσής σας σε φορητούς υπολογιστές.

Είστε καλυμμένοι
Έσπασε η οθόνη; Ράγισε το εξωτερικό περίβλημα; Καταστράφηκε το εξωτερικό παράθυρο; Κανένα πρόβλημα. Τα συμβόλαια της υπηρεσίας υποστήριξη από την αγορά προσφέρουν πλήρη κάλυψη χωρίς επιπλέον κόστος και σας προστατεύουν από απρόσμενες βλάβες. Τα προγράμματά μας καλύπτουν βλάβες από φυσιολογική φθορά, καθώς και επισκευή οθονών, οθονών αφής, πλαστικών μερών, του πληκτρολογίου, εξωτερικού παραθύρου και άλλων εξωτερικών και εσωτερικών εξαρτημάτων που μπορεί να σπάσουν κατά λάθος. Περιλαμβάνεται επίσης κάλυψη για γραφίδες, ιμάντες χειρός, προστατευτικά οθόνης και θύρες μπαταρίας.

Επιλέξτε χρόνο απόκρισης
Με την υπηρεσία Υποστήριξη από την αγορά με πλήρη κάλυψη, στην κλήση σας απαντά ένας εξειδικευμένος στο συγκεκριμένο προϊόν αντιπρόσωπος. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί σε αυτό το πρώτο τηλεφώνημα, το θέμα σας θα μεταβιβαστεί στο επόμενο επίπεδο υποστήριξης και θα λάβετε απάντηση εντός της χρονικής περιόδου που καθορίζεται στο πρόγραμμα υποστήριξης σας. Το πρόγραμμα υποστήριξης Bronze προσφέρει επισκευή στις εγκαταστάσεις μας εντός τριών ημερών και χρόνο απόκρισης τεσσάρων ωρών για κλιμακούμενες κλήσεις υποστήριξης. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας σε Gold, το οποίο σας εξασφαλίζει χρόνο απόκρισης δύο ωρών για κλήσεις υποστήριξης, και άμεση αντικατάσταση - συμπεριλαμβανόμενων υπηρεσιών διαχείρισης διαμόρφωσης και φόρτωσης όλων των εφαρμογών σας. Η Β.Ι. Αλμπάνης διαθέτει και διαχειρίζεται το σύνολο των ανταλλακτικών έτσι ώστε οι μονάδες σας να είναι άμεσα λειτουργικές μετά την αποσυσκευασία. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, θα λάβετε πολυετή πλήρη κάλυψη επισκευής. Αυτό συνεπάγεται εξάλειψη των απρόσμενων δαπανών επισκευής και προστασία της επένδυσής σας, και κατ’επέκταση μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας - πραγματική επιχειρηματική αξία.

Χαρακτηριστικά:
 • Πλήρης κάλυψη χωρίς αναφορά αιτιών, περιλαμβάνει φυσιολογική φθορά και τυχαία θραύση
 • Σύντομος χρόνος απόκρισης για όλες της επισκευές
 • Πραγματική υποστήριξη από τη στιγμή της αγοράς
 • Απόκριση εντός τριών ημερών για το πρόγραμμα Bronze. Άμεση αντικατάσταση για το πρόγραμμα Gold
 • Εφάπαξ εξόφληση για πολυετή κάλυψη — χαμηλότερη ετήσια τιμή από το τυπικό συμβόλαιο υποστήριξης 
 • Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη με σύντομο χρόνο απόκρισης σε κλιμακούμενα ζητήματα
 • Επιλογές προσαρμοσμένες στο πρόγραμμα υποστήριξης σας
Χαρακτηριστικά [None]
Έλεγχος & Αντικατάσταση Μπαταριών από την Β.Ι. Αλμπάνης
Υπηρεσία εντός του καταστήματος εξακριβώνει την κατάσταση των μπαταριών, εντοπίζει αυτές που βρίσκονται στο τέλος...
Δοκιμάστε ένα νέο επίπεδο της υπηρεσίας με ένα ενισχυμένο επίπεδο κάλυψης από την πρώτη ημέρα της αγοράς του υλικού σας. Η υπηρεσία Υποστήριξης από την Αγορά με Πλήρη Κάλυψη επεκτείνει...
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα